Vragen? 076 - 525 88 72

Voortdurende bijscholing is een must om bij te blijven op uw vakgebied en uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Daarom organiseert Avans+, in samenwerking met Instituut Scire, regelmatig interactieve trainingen en masterclasses.

Programma

Deze PE-dag wordt op verschillende locaties gegeven en bestaat uit 2 delen:

Deel 1:

  • Actualiteiten inzake Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid
  • Komende wetsvoorstellen en wijziging
  • Recente jurisprudentie en wetswijzigingen

Deel 2:

  • Actualiteiten inzake Verzuim en Arbeidsongeschiktheid
  • Komende wetsvoorstellen en wijziging

Doelgroep

U bent geregistreerd in het EB register als Employee Benefits Adviseur (EBA), Employee Benefits Planner (EBP) of Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI) of u bent werkzaam als adviseur op het gebied van Employee Benefits. U wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en veranderingen rondom Employee Benefits.

Studiebelasting

De training PE EB actualiteiten verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid bestaat uit 1 bijeenkomst van een dag.

Diploma

Als u de training PE EB actualiteiten verzuim, arbeidsongeschiktheid en sociale zekerheid heeft afgerond, ontvangt u een certificaat/bewijs van deelname. Staat u in het EB-register? Dan wordt uw PE-activiteit hierin opgenomen.

Resultaat

Na afloop van de training bent u weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van Employee Benefits.

Datum en locatie

De actuele startdata en locaties kunt u hier terug vinden.